sâmbătă, 11 iulie 2009

Life's not fair but is better to be alive than dead,that's all

Ironic,oamenii sunt apreciati dupa ce mor, cu toate ca puteau sa se bucure de ei pana atunci.
Cazul Michael Jackson sau Mikaael: pana acum auzeai ca e pedofil,ca si'a facut nasul a 15-mia oara,ca e prea alb.Programele de muzica nu-l dadeau decat la clasice sau asa ceva,dar stai! acum ca a murit(alah sa'l odihneasca,da a fost sa nu uitam islmaic) il dau peste tot. toata lumea e in doliu dar nimanui nu-i pasa de muzica lui cum e acum.youtube-ul are la vizitaori de da petrecere,de ce?pt ca lumea de abia acum il descopera. Oricum la noi cd-uri nu prea gaseti ca de' suntem cum mult in urma. Cred ca a primit discul de platina post mortem.

Cazul unui soldat omorat,Dumnezeu sa-l odihneasca, in Irak: omul e ok,munceste isi serveste patria, a avut curaj dar nu a primit nimic pt asta,bine satisfactia salariului dar acum ca a murit a primit steaua Romaniei pentru efortul depus.Cu ce te ajuta steua Ro. cand el a murit deja,sa se simta familia mandra nu cred,sunt deja destul de tristi,ce'i va arata copilului sau o stea?in locul tatului? Pai bine,dar celor ce s-au retras din razboi pe motiv de sanatate,de ce nu au primit steaua Romaniei? pentru ca nimanui nu i-a pasat. poate suna dur,dar cam asa e,nu?

Lumea nu e asa de buna pe cat pare,trebuie sa fim realisti,sa ne bucuram de persoanele care sunt langa noi si sa ne reamintim ca suntem unici in felul nostru si de asta trebuie sa avem grija de ceilalti ca poate cineva are grija si de noi.

later edit: MJ are post de radio pe pro fm,pana acum de ce nu a avut?akward,right?that's the world,too fake to face the real world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu